Specialist Maskinsäkerhet

För att möta en ökad efterfrågan från våra kunder behöver vi bli fler. Tycker du som vi om att hjälpa andra och har du som vi ett brinnande teknikintresse? Gillar att vara en del i projekt från idé till färdigställande? Sök då till oss! Du kommer att vara en viktig del i vår fortsatta resa och ha stor möjlighet att påverka och vara delaktig. Vi hjälper våra kunder från problemställning till genomförande och att vidmakthålla genomförda projekt.

Har du en teknisk bakgrund och ett starkt engagemang för just maskinsäkerhetsfrågor? Som person är du flexibel, ödmjuk och lyhörd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och gillar mötet med människor. Du har en ingenjörsutbildning eller skaffat dig kunskapen på annat sätt. Du har minst 5 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av rådgivning och vägledning inom maskinsäkerhetsfrågor, analys av maskiner, teknisk dokumentation samt CE-märkning av maskinsystem/maskiner. Du kommer att arbeta med genomförande av projekt inom maskinsäkerhet, från riskbedömning och dokumentation till drifttagning. Det är meriterande om du är Certifierad Machinery Safety Expert CMSE®, har erfarenhet av programvaran CEDOC och har jobbat utifrån standarden ISO 11161 Maskinsäkerhet – Integrerade tillverkningssystem – Grundläggande krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort krävs.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@qestio.se

Lediga tjänster

Processingenjör
Projektledare Miljö
Specialist Maskinsäkerhet
Teknisk projektledare