Nytt samarbete ska göra svensk industri mer effektiv

De båda företagen Qestio AB och Idcon Inc inleder ett tätt samarbete på den svenska marknaden för utveckling av underhåll och driftsäkerhet inom svensk industri. Verksamheterna kompletterar varandra och blir tillsammans en mycket konkurrensmässig aktör med en stark gemensam utveckling.

Idcon har en lång och framgångsrik historia inom branschen och startades i Sverige av bröderna Christer och Börje Idhammar redan 1972. Tretton år senare flyttades huvudkontoret till USA och idag har verksamheten hela världen som arbetsfält. Idcon har genom åren gjort sig kända som pionjärer inom effektivisering av underhåll och driftsäkerhet.

– Vi har länge velat bli mer aktiva på den svenska marknaden igen, berättar Idcon-grundaren Christer Idhammars son Torbjörn som idag driver företaget. Genom samarbetet med Qestio AB som är verksamt i Sverige får vi möjligheten att sprida våra kunskaper och erfarenheter på vår gamla hemmaplan igen, det känns väldigt bra.

Qestio AB har resurser, kompetens och kapacitet att genomföra projekt på plats, från analys och planering, via genomförande och dokumentation, till uppnådda mål och säkerställda resultat.

– Vi är stolta över att vara samarbetspartners till ett så pass välrenommerat företag som Idcon. Nu kan vi kombinera våra styrkor och bli riktigt starka på den svenska marknaden, säger Qestios vd och grundare Fredrik Karlsson.

  Fakta Qestio AB
  Qestio är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom underhåll, produktion, tekniska projekt, automation och regelsystem inom miljö samt el- och maskinsäkerhet. Företaget är verksamhet i Sverige och har kontor i Borlänge, Örebro, Skövde och Östersund.

  Fakta IDCON Inc
  IDCON är ett internationellt teknikkonsultbolag med säte i USA. Företaget är specialiserat på områdena driftsäkerhet och effektivt underhållsarbete. IDCON finns representerat i USA, Kanada, Latinamerika, Europa och Asien.

  Mer information:
  Fredrik Karlsson Qestio AB, 070-289 05 00, fredrik@qestio.se
  Torbjörn Idhammar Idcon Inc,  t.idhammar@idcon.com

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *