Teknisk projektledare

För att möta en ökad efterfrågan från våra kunder behöver vi bli fler. Tycker du som vi om att hjälpa andra och har du som vi ett brinnande teknikintresse? Gillar du att vara en del i projekt från idé till färdigställande? Sök då till oss! Du kommer att vara en viktig del i vår fortsatta resa och ha stor möjlighet att påverka och vara delaktig. Vi hjälper våra kunder från problemställning till genomförande och att vidmakthålla genomförda projekt.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och bred teknisk kompetens. Som person är du flexibel, ödmjuk och lyhörd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och gillar mötet med människor. Du har en ingenjörsutbildning eller skaffat dig likvärdig kunskap på annat sätt samt några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i CAD såsom exempelvis AD Revit, AD Navisworks, AD Inventor. Vi värdesätter om du har erfarenhet av BIM byggnadsinformationsmodellering och maskinsäkerhetsfrågor. Du har jobbat som projektledare inom industrin och du har erfarenhet av tekniska upphandlingar och av att upprätta tekniska förfrågningsunderlag. 

Tillsammans med dina erfarna kollegor kommer du jobba med systemdesign, lösningsförslag, installationssamordning, tekniska utredningar, skriva tekniska rapporter och anbudsförfrågningar. Projektledning kommer att vara en huvudsyssla. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@qestio.se

Lediga tjänster

Processingenjör
Projektledare Miljö
Specialist Maskinsäkerhet
Teknisk projektledare