Qestio förstärker

Vi är glada för kunna presentera nyheten om samarbete med en ny partner. Magnus Engström från Helsingborg i Skåne har 20 års erfarenhet av tillverkningsindustri och 15 år av verksamhetsutveckling.

“Qestio är ett företag som har en stark profil och bra fokusområden. Jag känner både Fredrik och Mattias sedan tidigare så  är det med både förtroende och spänning som jag påbörjar detta samarbete” säger Magnus.

“Som konsult är det en förmån att arbeta med olika framåtsträvande och ambitiösa företag och hjälpa dem med att nå sina mål samt ge dem nya kunskaper och förmågor”.

“Bra ledarskap,  standardiserat arbete och rätt kompetens hos personalen ger stabilare arbetsprocesser och bättre lönsamhet” menar Magnus.

Magnus har med sig omfattande kompetens från olika produktionsmiljöer såsom läkemedel, livsmedel och processindustri för att nämna några. Under hans tid som konsult har han exempelvis arbetat med företag som Kemira, Lindab ventilation, Perstorp AB, Kopparbergs Bryggeri , St Eriks betong, Alufluor, Åbro bryggeri och Helsingborgs hamn.

Genom att Magnus är stationerad i Helsingborg blir vi närvarande i Skåne och södra Sverige och därmed kan vi snabbare hjälpa fler kunder med stöd, interimsuppdrag, utbildning och tekniska lösningar. Vi har fått ett bra gensvar på marknaden och med Magnus och hans förmågor och kompetenser kommer han att bidra i vår strävan att hjälpa svensk industri!

 Välkommen Magnus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *